SON DAKİKA
Reklam

Afyonkarahisar'da Yol Çöktü: Trafiğe Kapatıldı!

Son Güncelleme :

02 Mayıs 2025 - 21:44

Afyonkarahisar'da Yol Çöktü: Trafiğe Kapatıldı!

Afyonkarahisar’ın Selçuklu Mahallesi’nde bulunan Fatma Zehra Caddesi’nde beklenmedik bir yol çökmesi yaşandı. Henüz çökmenin nedeni belirlenemezken, olay yerine polis ve belediye ekipleri sevk edildi.

Trafik Geçici Olarak Durdu

Çöken yol bölgesinde güvenlik önlemi alan belediye ekipleri, işaretleme yaparak çalışma başlattı. Afyonkarahisar Belediyesi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, çökme nedeniyle trafiğin geçici olarak durdurulduğunu duyurdu.

Vatandaşlar Tedirgin

Mahalle sakinleri, aniden meydana gelen çökme nedeniyle endişeli. Belediye yetkilileri, çökmenin sebebini araştırmak için gerekli incelemeleri yapıyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.