SON DAKİKA
Parkhayat Reklamı

BELEDİYE BAŞKANI BURCU KÖKSAL’IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Son Güncelleme :

10 Kasım 2025 - 21:37

BELEDİYE BAŞKANI BURCU KÖKSAL’IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

“10 Kasım, bir yas gününden öte; bir milletin bağımsızlık yürüyüşünü başlatan büyük bir önderin, fikirleriyle hâlâ yolumuzu aydınlattığı bir gündür.
Atatürk, bu topraklarda yalnızca bir cumhuriyet kurmadı; bir milletin kaderini değiştirdi, kadınlara, gençlere, çocuklara özgürce nefes alabilecekleri bir vatan bıraktı.
Bizler, o emaneti korumaya ant içmiş bir nesiliz.
Afyonkarahisar Belediyesi olarak, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bu topraklarda, onun “en büyük eserim” dediği Cumhuriyet’i ilelebet yaşatmak bizim en kutsal görevimizdir.
Büyük Önderimiz’in gösterdiği yoldan asla sapmadan, “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.
Çünkü biliyoruz ki Atatürk’ün ışığı sönmez, Cumhuriyet’in yolu karanlığa düşmez.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 87. yılında rahmet, minnet ve sonsuz saygıyla anıyorum.
Onun fikirlerini yaşatmak, en büyük görevimizdir.
Atatürk bizim yolumuz, Cumhuriyet bizim onurumuzdur.
Ruhun şad olsun Atam, emanetin emin ellerde.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.