Parkhayat Reklamı
Parkhayat Reklamı
SON DAKİKA
Parkhayat Reklamı Parkhayat Reklamı

DEVLETİN BAYRAĞINA UZANAN EL, MİLLETİN İRADESİNE UZANMIŞTIR!

Son Güncelleme :

21 Ocak 2026 - 22:40

DEVLETİN BAYRAĞINA UZANAN EL, MİLLETİN İRADESİNE UZANMIŞTIR!

 

 

Sınır hattımızda yaşanan ve Türk bayrağının hedef alındığı provokatif girişim, sıradan bir olay değil; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin egemenliğine, milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik açık bir meydan okumadır.

 

Sözde toplantılar ve organize eylemler üzerinden yürütülen bu kirli provokasyonlar, özellikle sınır güvenliğimizin ve bölgesel hassasiyetlerin bu denli kritik olduğu bir dönemde, bilinçli ve planlı bir mesaj niteliği taşımaktadır. Türk bayrağını hedef almak, bu milletin ortak değerlerini, şehitlerimizin hatırasını ve Mehmetçiğimizin onurunu hedef almaktır.

 

Türk bayrağı bu toprakların namusudur.

Mehmetçik bu milletin şerefidir.

 

Bu gerçeği görmezden gelen, yaşananları sulandıran ya da kınamakta dahi tereddüt eden her siyasi yapı, bu provokasyonun dolaylı ortağıdır. Devletin sembollerine yönelen saldırılar karşısında sessizlik, tarafsızlık değil, sorumluluktur.

 

Anahtar Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak açıkça ifade ediyoruz:

Türkiye Cumhuriyeti Devleti sahipsiz değildir. Bayrağımıza uzanan her el, hukuk önünde de millet vicdanında da mutlaka karşılığını bulacaktır. Başlatılan soruşturmayı yakından takip ediyor, sürecin en ağır şekilde sonuçlandırılmasını bekliyoruz.

 

Bu ülkenin birliğini hedef alan hiçbir girişime sessiz kalmayacağız. Provokasyonlara boyun eğmeyecek, devletimizin ve güvenlik güçlerimizin yanında dimdik durmaya devam edeceğiz.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

ANAHTAR PARTİ

AFYONKARAHİSAR İL BAŞKANLIĞI

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.