Parkhayat Reklamı
Parkhayat Reklamı
SON DAKİKA
Parkhayat Reklamı Parkhayat Reklamı

AK GENÇLİK’TEN GÖNÜLLERE DOKUNAN ZİYARETLER

Son Güncelleme :

03 Aralık 2025 - 22:38

AK GENÇLİK’TEN GÖNÜLLERE DOKUNAN ZİYARETLER

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İntepe’nin koordinasyonunda kentte anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi. Engelli bireylerin toplumdaki yerinin güçlendirilmesi, farkındalığın artırılması ve gönül köprülerinin sağlamlaştırılması amacıyla yapılan ziyaretlerde, gençlik teşkilatı sahada yoğun bir çalışma yürüttü.

“Bu milletin asıl gücü, birbirine sahip çıkan yüreklerden doğar” anlayışıyla hareket eden AK Gençlik, yalnızca özel günlerde değil, yılın her günü engelli bireylerin yanında olma kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Ziyaretlere; Sosyal Politikalar Başkanı Bedirhan Ekici, Engelli Koordinasyon Başkanı Edanur Demiray ve Yaşlı Koordinasyon Başkanı  Sude Nur Dabanlı katıldı. Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen programda birçok aile ziyaret edildi. Yapılan her ziyaret, sadece bir buluşma değil; gönüllere dokunan, hayatlara temas eden bir dayanışmaya da yer verildi.
Ailelerin evlerine misafir olan AK Gençlik üyeleri, engelli vatandaşlarımızın hikayelerini dinledi, yaşam mücadelelerine ortak oldu ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etti. AK Gençler “Aldığımız her not, bizim için bir bilgiden ziyade bir emanettir” diyerek sürecin samimiyet ve sorumlulukla yürütüldüğünü ifade etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.