Parkhayat Reklamı
Parkhayat Reklamı
SON DAKİKA
Parkhayat Reklamı Parkhayat Reklamı

Afyonkarahisar’da Jandarmadan KADES ve Kadına Şiddetle Mücadele Bilgilendirmesi

Son Güncelleme :

12 Şubat 2026 - 21:25

Afyonkarahisar’da Jandarmadan KADES ve Kadına Şiddetle Mücadele Bilgilendirmesi

 

 

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından Salar beldesinde 83 vatandaşa “Kadına El Kalkamaz” ve KADES uygulaması hakkında bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.


Afyonkarahisar’da Bilgilendirme Faaliyeti Gerçekleştirildi

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığınca Salar beldesinde 83 vatandaşa yönelik bilgilendirme faaliyeti icra edildi. Gerçekleştirilen faaliyette vatandaşlara “Kadına El Kalkamaz” ve KADES uygulaması hakkında bilgi verildi.


Kadına El Kalkamaz ve KADES Uygulaması Anlatıldı

Bilgilendirme çalışması kapsamında vatandaşlara kadına yönelik şiddetle mücadele farkındalığı ve KADES uygulamasının önemi anlatıldı.


 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.