Parkhayat Reklamı
Parkhayat Reklamı
SON DAKİKA
Parkhayat Reklamı Parkhayat Reklamı

İrem Derici 5 Haziran'da “Olay Mahalli”nde

Son Güncelleme :

15 Mayıs 2026 - 6:37

İrem Derici 5 Haziran'da “Olay Mahalli”nde

Türk pop müziğinin güçlü ve iddialı isimlerinden İrem Derici, uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı kariyerinin 4’üncü stüdyo albümü için ilk adımı attı. Yeni albümünün habercisi olan “Kim Özleyecek”, dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu.

İSTANBUL (İGFA) – Sözü ve müziği Mert Çodur imzası taşıyan şarkının düzenlemesini ise Kerem Akdağ üstlendi.

“Kim Özleyecek”, yayınlandığı ilk andan itibaren sosyal medyada konuşulmaya başladı.

İrem Derici’nin merakla beklenen yeni albümü “Olay Mahalli” ise 5 Haziran’da dinleyicilerle buluşacak. Albümün ismi bile şimdiden sosyal medyada büyük merak uyandırırken, güçlü şarkı kadrosuyla da dikkat çekiyor.

“Olay Mahalli”nde; Sezen Aksu, Murat Güneş, Onurr, Serhat Tekin, Mert Çodur, Oğuz, Aerro, Ufuk Kevser, Kaan Karamaya ve Tüzzün gibi birbirinden önemli isimlerin imzası bulunuyor.

İlk şarkısıyla albümün atmosferine dair güçlü bir ipucu veren İrem Derici’nin “Olay Mahalli” için hazırladığı sürprizler ise şimdiden müzik dünyasının gündeminde.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.