Parkhayat Reklamı
Parkhayat Reklamı
SON DAKİKA
Parkhayat Reklamı Parkhayat Reklamı

MHP’li Taytak, “Hayırlı Günler Komşum” Programını Sultandağı ve Merkez İlçede Gerçekleştirdi

Son Güncelleme :

28 Ocak 2026 - 13:45

MHP’li Taytak, “Hayırlı Günler Komşum” Programını Sultandağı ve Merkez İlçede Gerçekleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yürütülen “Hayırlı Günler Komşum” programı kapsamında Sultandağı ilçesi ile Afyonkarahisar merkez ilçede saha çalışmaları gerçekleştirdi. Programa MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, il ve ilçe teşkilat mensupları da katıldı.

Sultandağı ve merkez ilçede  ziyaretler gerçekleştiren heyet, vatandaşlarla birebir temas kurarak talep ve beklentileri dinledi. Ziyaretler boyunca sıcak ve samimi sohbetler yapılırken, Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletle iç içe, gönül temelli siyaset anlayışı bir kez daha sahada ortaya kondu.

Birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusunun öne çıktığı programda konuşan Milletvekili Mehmet Taytak, MHP’nin siyaseti sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman milletin yanında olarak yürüttüğünü ifade etti. Taytak, “Bizim siyaset anlayışımızın merkezinde millet vardır. Aynı hedefe inanan, aynı dava etrafında kenetlenmiş bir teşkilat yapısıyla Afyonkarahisar’ın her ilçesinde hemşehrilerimizle omuz omuza olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyeretler kapsamında Sultandağı Kaymakamı Hacı Demirci ziyaret edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.