Parkhayat Reklamı
Parkhayat Reklamı
SON DAKİKA
Parkhayat Reklamı Parkhayat Reklamı

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü’nden Sokak Satıcılarına Operasyon: 4 Kişi Tutuklandı

Son Güncelleme :

28 Mart 2026 - 20:24

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü’nden Sokak Satıcılarına Operasyon: 4 Kişi Tutuklandı

Sokak satıcılarına yönelik çalışmalarda uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, 3 kişiye işlem yapıldı, 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Sokak Satıcılarına Yönelik Çalışma

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü görevlilerince sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda;


Uyuşturucu Maddeler Ele Geçirildi

6 adet peçeteye emdirilmiş uyuşturucu maddesi,
56 adet sentetik ecza maddesi ele geçirilmiş,


3 Şahsa İşlem Yapıldı

Konu ile ilgili olarak H.D., F.Ö. ve F.Ş. isimli şahıslara Uyuşturucu Madde Kullanmak suçu kapsamında işlem yapılmış,


4 Şahıs Tutuklandı

F.A., B.Ç., M.S.Ç. ve A.C.Ç. isimli şahıslar, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçu kapsamında çıkarıldığı mahkemece TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir.


YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.