Parkhayat Reklamı
Parkhayat Reklamı
SON DAKİKA
Parkhayat Reklamı Parkhayat Reklamı

İhsaniye Belediyesi’nden Akören Mahallesi’nde İftar Organizasyonu Düzenlendi.

Son Güncelleme :

27 Şubat 2026 - 10:14

İhsaniye Belediyesi’nden Akören Mahallesi’nde  İftar Organizasyonu Düzenlendi.

Emine Gökçe tarafından İhsaniye’ye bağlı Akören Mahallesi’nde düzenlenen Ramazan iftar programı, yoğun katılımla gerçekleştirildi. İhsaniye Belediyesi’nin organizasyonuyla kurulan gönül sofralarında 1300 vatandaş aynı anda iftar yaptı.

İhsaniye Belediyesi’nden Akören Mahallesi’nde Büyük İftar Organizasyonu

Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu yansıtan programda mahalle sakinleri bir araya gelerek oruçlarını birlikte açtı. İftar programına katılamayan yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar da unutulmadı. Belediye ekipleri tarafından hazırlanan yemekler evlere ulaştırılarak Ramazan bereketi her haneye taşındı.

Emine Gökçe döneminde geleneksel hale gelen mahalle iftarları, İhsaniye genelinde her yıl daha geniş katılımla sürdürülüyor. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Gökçe, Ramazan’ın birlik ve kardeşlik ayı olduğuna vurgu yaptı.

Teravih Namazı ve Sakalı Şerif Ziyareti

İftar programının ardından Akören Mahallesi sakinleri, Akören Yeşil Camii’nde toplu teravih namazında buluştu. Manevi atmosferin hâkim olduğu gecede, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’e ait mukaddes emanetlerden Sakalı Şerif, Başkan Emine Gökçe’nin girişimleriyle cami cemaatinin ziyaretine sunuldu.

Vatandaşlar salavatlar eşliğinde Sakalı Şerif’i ziyaret ederek dualar etti.

İhsaniye’de Ramazan ayı, sadece kurulan sofralarla değil; birlik, beraberlik ve maneviyatla da gönülleri birleştirmeye devam ediyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.